top of page

RÉSZLETES ÁRAJÁNLATKÉRÉS
VR PARK | Virtuális Valóság Rendszerek

SZOLGÁLTATÁSUNK TARTALMAZZA
A KÖVETKEZŐKET:

ESZKÖZÖK, RENDSZEREK KOMPLETTEN

Mozgó szimulátorok, virtuális valóság sisakok, gamer PC-k, TV-k és képernyők, kordonok, játékvezérlük, animátorok

SZÁLLÍTÁS

Az eszközök szállítását mi végezzük, Neked csak a megfelelő méretű helyről és áramellátásról kell gondoskodnod. A szállítási díj függ a távolságtól és a megrendelt eszközök mennyiségétől.

ANIMÁTOROK

Az eszközök használatában és az önfeledt élmények átélésében az animátoraink lesznek a rendezvényed vendégeinek segítségére. Az animátoraink tapaszalt, a virtuális valóság technológiában és a vendégek irányításában is jártas szakemberek

TELEPÍTÉS - BONTÁS

A szimulátorokat nem csak a rendezvényed helyszínére visszük el, de mi végezzük a beüzemelésüket és a rendezvény végén a hozzájuk kapcsolódó bontási munkálatokat is.

MIÉRT LEHET SZÜKSÉG KIEGÉSZÍTŐKRE?

43' Képernyő Állvánnyal

Az animátor kis méretű monitorokon követi a játékos mozgását, tevékenységét a VR térben, valamint innen indítja el és kezeli azt. Ez izgalmas lehet a játékost megfigyelő közönség számára is. Ezért amennyiben szeretnéd, hogy a vendégek is lássák, mit él át a VR utazás alatt a bent tartózkodó játékos lehetőség van TV-t bérelni állvánnyal együtt.

Partisátor

A VR rendszerek érzékenyek a napfény sugaraira, így elsősorban beltéri helyszínt javaslunk a használatukhoz. Amennyiben ez nem megoldható a rendezvényen és nincs sötét sátor a készleten, nálunk lehetőség van bérelni fekete sátrat, ami alatt biztonságosan használható a rendszer. Szabadtéri helyszínen fedetlenül nem használhatók a rendszerek.

Ajánlatkérő Űrlap
Ajánlatkérő adatai
Melyik Szimulátorainkat Szeretnéd Bérelni?
Reklámfelület a szimulátorokon
Szimulátorainkon tudunk biztosítani a számodra extra reklámfelületet, amelyen elhelyezheted saját logód, arculatod, vagy egyszerűen kiadhatod azt reklámfelületként egy harmadik fél számára a rendezvény idejére.
Válassz kigészítőket a bérléshez:
Rendezvényed kezdetének a dátuma
Mennyi időre bérelnél?

Köszönjük, hamarosan jelentkezünk!

bottom of page