top of page
Keresés
  • info681389

ÉLMÉNYRE FEL - VÁR A JÖVŐ!

A VR (Virtual Reality) és az AR (Augmented Reality) technológiai fejlődés új szintre helyezi az események szervezését is. Eddigi előrejelzések szerint a kibővített valóság jelentősen meg fogja reformálni az eseményeket, mivel segít új és egyedülálló élményeket megvalósítani. A rendezvények tekintetében is változnak a trendek, egyre fontosabb az élmény, legyen szó családi vagy céges eseményről. Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a személyes jellegű alkalom vagy épp a csapatépítő tréning ne legyen unalmas, hanem legyen magával ragadó és felejthetetlen.




Mi a virtuális valóság és mi a kiterjesztett valóság?


A kiterjesztett valóság (augmented reality – AR) és a virtuális valóság (virtual reality – VR), bár a köztudatban még egymás szinonimájaként van jelen, valójában két nagyon különböző fogalom. A virtuális valóság nem egyenlő a kiterjesztett valósággal. Na, de, mi a különbség közöttük? Röviden: míg amikor felveszünk egy virtuális szemüveget, például az Oculus Riftet, belekerülünk abba a térbe, arra a helyre, ahol az adott játék vagy alkalmazás „játszódik”, és teljesen kizárjuk a való világot. Ezzel szemben a kiterjesztett valóságban ugyanabban a térben maradunk és beépülünk azokba a tér elemekbe, amelyek valójában nincsenek ott.


Virtuális valóság (Virtual Reality – VR):

A virtuális valóság egy háromdimenziós, számítógépes környezetben létrehozott mesterséges világ. A felhasználóknak általában viselniük kell egy Virtual Reality fejhallgatót, egy kompatibilis kesztyűt vagy egy szemüveget, hogy hatékonyan működjenek együtt ezzel a világgal. A virtuális valóságot nem szabad összetéveszteni a 360 °-os fényképekkel és videókkal, ami csak egyszerűen egy állókép vagy rögzített körpanorámás felvétel.


VR szemüveg 4D szimulátorral kombinálva teljesen hűen szimulálja a virtuális világot.


Kiterjesztett valóság (Augmented Reality – AR):

A kiterjesztett valóság ötvözi a számítógépes elemeket a valósággal, hogy megnövelt világot hozzon létre. Ennek egyik úttörője volt a Pokemon Go játék. A kibővített valóságban mobiltelefonunk vagy táblagépünk kameráján keresztül nézzünk valamit, és egy erre kifejlesztett alkalmazás további képeket és információkat vetít elénk.


Élmények rendezvényekre


A közösségi élményeket csak fokozzák szimulátoraink.

Szülinaphoz, csapatépítéshez vagy más alkalomhoz mindig keressük a különleges helyszínt és az izgi programot. Budapesten, ma nem nehéz megtalálni mindezt, de sokszor nem maradandóak. Egyre fontosabb szempont, hogy a helyszín a vendégszereteten felül rendelkezzen olyan hozzáadott szolgáltatással, amely önmagában is bravúros. A professzionális technológia biztosítása is egyre inkább alapvető követelmény, amely szintén hozzájárul a teljesebb élményhez. Vágyunk az életre szóló élményekre, amit nem felejtünk el egyhamar. Nem véletlen, hogy a virtuális valóság élménye egyre népszerűbb a szórakoztató iparbam, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy belépjünk a varázslatos világokba, és olyan dolgokat csináljunk, amelyeket a való életben lehetetlen lenne megvalósítani (például 160 méter magasról ugrás sérülés nélkül).


Egy biztos, itt nincs unalom, akadály, bármit kipróbálhatunk, amihez kedvünk van, hiszen a játékmesterek, akik azért felelősek, hogy minél jobb élményekben legyen részünk, rengeteg játékot és programot fognak javasolni. Bérelj hát VR élményt, amitől majd mindenkinek eláll a lélegzete! Jó hír, hogy Tőlünk is tudsz rendelni! Csapatunk teljes körűen levezényli a kitelepülést. Legyen ez külsős helyszín vagy a saját céged irodája. Csapatépítés vagy épp családi szülinapozás? Házhoz visszük az élményt!


A virtual reality feldobja az egyhangú rendezvényeket.

A VR szolgáltatások bérlése egy olyan életérzést nyújt át Önnek, mely a vállalkozása célcsoportjába tartozók figyelmét egészen biztosan felkelti. A megfelelő csapatépítő programokat és játékokat tető alá hozva, garantált lesz az felfokozott hangulatot és az emlékezetes élmény. A kollégák alig várják majd a folytatást. Ráadásul köztudott, hogyha az alkalmazott jól érzi magát, akkor sokkal jobb teljesítményre képes, kevesebb a fluktuáció esélye. Meggyőződésünk, hogy a céges karácsonyok legfontosabb eredménye, ha a dolgozók, kiszakadva a munkakörnyezetből együtt jól érzik magukat. Ehhez VR -parkunk kiváló lehetőséget teremt.



Szeretne igazán egyedi programot a következő rendezvényére? Új programot keres egy céges bulira? Akkor itt az ideje, hogy a VR élménye magával ragadja. Ajánljuk: céges rendezvényekre, szülinapokra, interaktív kiállításokra, vásárokra, csapatépítő tréningekre, továbbá technológiai fejlesztésekkel, számítógépekkel, informatikával foglalkozó cégeknek.


Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe játékainkat, eszközeinket.

91 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page